johan theodorsson

SCENBERÄTTARE

FAKTA

Längd 30 min

Max 40 barn

Målgruppen är alla mellan 3-5 år.

Kostnaden är 6000 kr

Rabatt om ni beställer flera föreställningar samma dag

4 x 4 m

Frågor • 073-203 81 59 • johan@fantasiformedlingen.se

Johan Theodorsson är en oerhört duktig berättare. Han har en dramatisk röst och växlar skickligt i tempo och utan rekvisita målar han upp hela skeendet i en historia som fascinerar ända fram till upplösningen.


Lars Böhlin, Folkbladet, om berättarföreställningen Maria Johansdotter

En hejdlös, improviserad berättarföreställning där barnen är medskapande. Den innehåller allt. Prinsessor, drakar, enhörningar och elaka styvmödrar.


Föreställningen är anpassad för förskolan och innehåller allt. Prinsessor, drakar, enhörningar och elaka styvmödrar. Barnen får plocka ut precis det de vill ha i sagan. Alla dessa delar blir till en helt ny och modern saga. Barnen kommer garanterat att känna igen allt i sagorna men ändå inte. För inte brukar väl Bockarna Bruse skrämma trollet? Vargen sjunger väl inte i melodifestivalen? Vad som helst händer!


Scenberättaren Johan Theodorsson bjuder på en hejdlös sagoimprovisation tillsammans med barnen, med musik och all världens sagor.


Improviserade sagor

Berättare & manus   Johan Theodorsson

Secnberättaren Johan Theodorsson bjuder på en hejdlös sagoimprovisation tillsammans med barnen, med musik och all världens sagor. Allt händer när sagan med stort S har somnat.......

Foto: Stefan Berg

Om Johan Theodorsson

Johan Theodorsson är en internationell scenberättare. Han arbetar med en blandning av storytelling, skådespeleri och musik. Förutom att han framträder med egna föreställningar för både barn och vuxna erbjuder Johan utbildningar i muntligt berättande genom egna företaget Fantasiförmedlingen.

Hem